Луната е в знак Скорпион до 01:41ч на 3 септември.  Опасно

...
Луната е в знак Скорпион до 01:41ч на 3 септември. 
Опасно
Коментари Харесай

Знаците и съвпаденията са особено важни в този ден

Луната е в символ Скорпион до 01:41ч на 3 септември. 

Опасно време,  през което нараства напрежението, прочувствената неустойчивост. Много хора изпитват негативни усеща и отрицателни страсти. Зачестяват конфликтните обстановки, вътрешната настъпателност у хората е подготвена да избие когато и да е. Възможно е дори забравени обиди да избухнат с нова мощ. Нужно е да се запази възприятието за комизъм, само че без да минава в озлобен жлъч. Мислите да бъдат отправени към съзидание, не към деструктивност. Най-неподходящото време за посещаване на ревизори. 

Уязвими са половите органи и дебелото черво. Бъдещите майки в тези дни би трябвало да се пазят от всякакво напрежение, интензивно придвижване, тъй като в този момент е по-лесно да получат прибързано раждане или импровизиран аборт.

Лунен календар:  6 лунен ден от 12:04ч на 1 септември до 13:17ч на 2 септември

6 лунен ден е първият от “благословените дни ”. В този ден към земята идва мощен енергиен поток. Символ на този лунен ден е жеравът, който въплъщава връзката с боговете и опцията да се влезе в по-висшите положения на съзнанието. Ден на интуитивното познание. Наблюдавайте и търсете към себе си знаци и съвпадения. Всичко, което се случва в шестия лунен ден, е обхванато от аура на мира и равновесие. Шестият лунен ден не носи нищо ново - нито положително, нито неприятно. Това е интервал на непоклатимост. Всички обстановки са неутрални, те не засягат цялостната картина на живота.

Този ден е изключително удобен за смелите и амбициозни планове. Мечтайте, дерзайте, старайте се да бъдете по-добри от останалите и шанса ще ви се усмихне! Пасивен интервал.  Нещата би трябвало да стават гладко, без бързане. Нужно е да се подхожда умишлено към това, което се случва, в точния момент би трябвало да се приключи недоволството и негативните страсти. Ден за помилван, блян към обич и берекет.

Денят дава опция на човек да намерения за всички промени, настъпили през първите дни на лунния месец. Специален ден за адаптиране, за преосмисляне, за оценка на последните събития. Добре е за разпределяне, медитация, релаксация, йога. Специално се предлага пранаяма. Благоприятно влияние оказват духовните практики. Добре е да се посвети на самоусъвършенстване.

Секс - Сексуалните връзки би трябвало да бъдат спокойни и нежни. Време за класическия секс с обичайни пози. Въздържайте се от пози, които изискват по-активни дейности. Бъдете благи нежни, ласкави, да има  повече целувки и обятия. 

Подстригването способства възстановяване на вашето здраве. Ще откриете нови финансови източници в скоро време или нови начини за приходи.

Подходящо да се купува единствено това, което има връзка с творчеството и интелектуалната активност. Това могат да бъдат книги, тетрадки, блокчета, моливи, такъми за рисувате, билети за спектакъл, музей и така нататък С покупката на други неща могат да зародят проблеми.

Слънчев календар – 15 безоблачен ден - Съдбоносен ден – време за довеждане докрай на един стадий и започване на нов. Могат да станат събития, които да дефинират по-нататъшната ви орис, само че подтик дават точно връзките. Случайно запознанство, необяснима благосклонност, подписана договорка могат съществено да трансформират живота ви. И освен персоналния. Обръщайте внимание на всички дреболии, да не се подценяват знаменията.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР